Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έλα τρέχουμε λέμε!



 Φέρτε κουβάδες καφέδες να ανοίξει το μάτι.
 Φέρτε φραπέδες, σοκολάτες, ελληνικούς, εσπρέσσο, γαλλικούς!
 Ότι βρείτε δηλαδή!
Φέρτε παιδιά φέρτε!
Φέρτε καμιά μπουγάτσα να τσιμπήσουμε κάτι στο όρθιο, μια σοκοφρέτα, λίγα πτι μπερ ένα παστέλι βρε αδερφέ!
Φέρτε μια βιταμίνα αναβράζουσα, λίγο πράσινο τσάι αντιοξειδωτικό, λίγα Ω3 για την πνευματική διαύγεια!
Φέρτε! Ότι είναι να φέρτε, φέρτε!
Φέρτε και κανά ντεπόν για τον πονοκέφαλο, ένα παναντόλ, ένα πονστάν βρε παιδιά, μια ασπιρίνη τέλος πάντωνε, φέρτε.
Φέρτε, ότι έχετε εύκαιρο, μονάχα φέρτε!
Φέρτε την πεθερά σας άμα λάχει να ψήνει αυτή κανά φαί να πλένει και κανά πιάτο, δεν παρεξηγούμε εμείς.
Φέρτε! Ότι είναι να φέρτε, φέρτε!

Καλά μου παιδάκια που λέτε σήμερα πήρα μια πολύ μεγάλη λαχτάρα! Έκανα μια κακή συνεννόηση  με την επιβλέπουσα καθηγήτρια μου και το μυαλό μου έχει γίνει τώρα ταραμάς. Πρώτον έκανα μια πολύ μεγάλη πατάτα κι έχασα ένα σημαντικό email της και την έστησα την καημένη τη γυναίκα και δεύτερον ενώ ξέρω ο μπαγλαμάς ότι πιέζομαι χρονικά, έχασα κι άλλο πολύτιμο χρόνο. Τώρα έτσι όπως τα έκανα μπορεί και να χάσω την παρουσίαση και να πάω καρφωτή για Φλεβάρη με την αγωνία μήπως με πιάσει η διάταξη του Λοβέρδου περί αιωνίων φοιτητών και πάρω πόδι από τη σχολή!  Πφφφφ

Ως εκ τούτου είμαι να σε πάρω να φύγουμε και τα παίζω τώρα όλα για όλα! Παρόλα αυτά η συντροφιά σας μου κάνει καλό και με ξεαγχώνει λίγο. Αν όμως κάνω καινούρια θεματάκια σίγουρα θα χάσω χρόνο, οπότε σαν εναλλακτική σκέφτομαι να σας αναρτήσω τίποτα από το αποθεματικό μου. Έχω κάποια παλιά διηγήματα μυστηρίου που είχαν δημοσιευτεί σε κάποια έντυπα φαντασίας. Όποιος ενδιαφέρεται να το ρίξει στη μελέτη ας σηκώσει το χέρι. Διαφορετικά θα σας αφήσω ξεροσφύρι με τετράστιχα και κανά τραγουδάκι.


Βέβαια όταν είμαι πιεσμένη με πιάνουν τα ανάποδά μου και το ρίχνω στην επικαιρότητα και το κοτσομπολιό. Ανοίγω την tv και το γυρνάω στον πιο αντιπαθητικό παρουσιαστή κι αρχίζω το θάψιμο. Καθόλου ευγενικό αλλά πολύ αγχολυτικό και αποδοτικό.




Σχόλια

  1. Ένας φρέντο εσπρέσσο διπλός, έφτασεεεε.

    Κουράγιο,Χριστίνα μου. take a deep breath and fly :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι καφές για τέτοιες δουλειές! Τούρμπο όχι αστεία. Πάμε κι ότι γίνει! :))))))))))

      Διαγραφή
  2. Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν!!! Ό,τι και να αναρτήσεις, θα το διαβάσω γιατί μου αρέσουν τα γραπτά σου :))) Και θα σε περιμένω εδώ, καλά;;;;; Σε φιλώ γλυκά!!! Την μπουγάτσα τι με την θύμησες νυχτιάτικα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε άμα είναι να σε διασκεδάσω θα τα ανεβάσω. Φάε μια μπουγάτσα στην υγεία μου. Θα κάνουμε μαζί δίαιτα μετά.

      Διαγραφή
  3. Αχ... έχεις κι εσύ τρεξίματα με σχολές κλπ? Καλά κουράγια εύχομαι και υπομονή... Δώσ'τα όλα για όλα, δώσε τη μάχη σου και θα τα καταφέρεις! Όλα με πρόγραμμα και χωρίς άγχος! (τι σου λέω τώρα, εγώ κοντεύω να πεθάνω από το άγχος μου...)
    Πάλι καλά που είμαστε εδώ όλοι παρέα και ξελαμπικάρουμε λίγο!
    Είμαστε εδώ για εσένα, μη σκας καθόλου!
    Μπουγάτσα λες και μου τρέχουν τα σάλια.....
    Καλό βραδάκι γλυκιά μου! Πολλά πολλά δροσερά φιλάκια σου στέλνω!!!
    Και υπομονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Κι εσύ τρεχάματα! Τι θα απογίνουμε δεν ξέρω. Μονοτονία και κούραση. Άντε βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε στο βουνό.

      Διαγραφή
    2. Φαντασία με αρκετή δόση μυστηρίου..
      η το ανάποδο; όπως και να ΄χει
      εγώ το χέρι μου το σήκωσα όπως βλέπεις!
      Συνιστώ ψυχραιμία κατ άλλα

      Διαγραφή
    3. Τουρλού, τουρλού ανάλογα τη θεματολογία του εντύπου. Θριλεράκια είναι όλα, αλλά έχουν πολλά μεταφυσικά στοιχεία μέσα. Άντε θα τα ανεβάσω να σας διασκεδάσουν!

      Διαγραφή
  4. Χριστινάκι μου μην αγχώνεσαι ,αλλά μη χάνεις και τον πολύτιμο χρόνο σου!!! προσπάθησε να τελειώσεις να πάρεις το πτυχίο σου,!!!!!εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε διαβάζουμε ότι κι άν γράφεις!!!!.καλό διάβασμα!!!!!
    Οταν πάρεις πτυχίο θα το γιορτάσουμε και θα στείλω και δώρο μά τσάντα!!!!!!!!!!!!!!σε φιλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωω ε θα βάλω τα δυνατά μου τότε να έχω το ενθύμιο στα χέρια μου! Ευχαριστώ για την ενθάρυνση Μεταξία μου!

      Διαγραφή
  5. Κάτσε καλό μου να παρεις το πτυχίο σου εσύ και ελπίζω να το αξιοποιήσεις πριν καν μπει σε κορνίζα! (Μεταξύ μας εγώ ποτέ δε το έβαλα σε κορνίζα, λες για αυτό να μη μου εκανε τη χαρη να βρω δουλεια ανθρωπινα:)
    Αντε καλό διάβασμα κοριτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχικά πάρε ανάσες και δωσε χρόνο στον εαυτό σου. όλα θα πάνε καλά , δεν το διαπραγματεύομαι! όσο για το "θαψιμο" πολύ καλά κανεις γιατι το κανω και γω χοχοχοχοοχοχ!
    Φιλια πολλά, θετικη σκεψη και σου στέλνω και κουβαδες θετικης ενεργειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην αγχώνεσαι!! Σιγά μη σε διαγράψουν γιατί άργησες την πτυχιακή!

    Καλό κουράγιο στη συνέχεια και σου καλο πτυχίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό πτυχίο να πω Χριστινάκι μου βάλε τα δυνατά σου και μην αγχώνεσαι και όλα θα γίνουν όσο για τον καφέ συμφωνώ απόλυτα με μέτρο όμως γιατί τα νευράκια μας δεν αργούν να γίνουν τσατάλια..και τη μπουγάτσα με μέτρο γιατί τα γλυκά παχαίνουν..σοβαρά όμως τώρα εύχομαι κουράγιο και δύναμη γιατί θα την χρειαστείς!εγώ το δικό μου το έχω σε συρτάρι ακόμα δεν ταίριαξε με την εργασία μου τουλάχιστον οι σπουδές με βοηθήσανε πνευματικά αν μη τι άλλο!στα καλύτερα εύχομαι λοιπόν κοριτσάκι!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε κάτσε στρώσου να τελειώσεις. Όχι ότι θα κάνεις κάτι με το πτυχίο αλλά δεν είναι κρίμα να πάει χαμένος τόσος κόπος, αγωνία, ξενύχτια, καρδιοχτύπια. Εμείς δεν χανόμαστε. Το πολύ πολύ ανέβαζε μια φορά τη βδομάδα ένα ΟΚ κι εμείς θα καταλαβαίνουμε.
    Έχουμε ακόμα να γράψουμε πολλά και να θάψουμε πολύ κόσμο. Όρεξη να υπάρχει και από αφορμές όσες θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, ένα καφεδάκι! Σε μένα πάντα λειτουργεί. Η διαδικασία περισσότερο και η γεύση φυσικά! Τι απέγινε; Ίσως μάθω στιε επόμενες αναρτήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Αν είσαι φίλος καλοδεχούμενος, αν ήρθες να σπαμάρεις σκέψου το ξανά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Secret Santa 2022

  Στην εκπνοή του χρόνου σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2023 με δύναμη και δημιουργικότητα. Τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητές μου έχουν μετακυλιστεί στο instagram  @kristi_petaloti  και στο youtube  Kristi Petaloti . Παρ' όλα αυτά είναι συγκινητικό που κάποιοι παλιοί φίλοι συνεχίζετε να με τιμάτε με την παρουσία σας και τη σκέψη σας. Θαυμάζω το μεράκι σας να κρατάτε την παράδοση και να διοργανώνετε ακόμα δράσεις.  Η Γατόσφαιρα θα μείνει για πάντα ανοιχτή έστω και για κάποιες σποραδικές αναρτήσεις. Παραμένει το πρώτο μου σπιτικό, το σημείο έναρξης πολλών ωραίων πραγμάτων και μπορεί στο μέλλον αν αλλάξει κάτι στην διάρθρωση του Blogger ή και του Wordpress να με βολέψει να γίνω ξανά τακτικότερη.  Όπως φανερώνει και ο τίτλος της ανάρτησης έχουμε μυστικό Άγιο Βασίλη μια δράση θεσμό της βλογκογειτονιάς μας που συντονίζει κάθε χρόνο ακούραστη η αγαπημένη μας Μαριλένα  marilenaspotofart . Ο δικός μου μυστικός Άγιος Βασίλης είναι η Σμαραγδούλα μας  smaragdenia-roul

Σκέψεις ενηλικίωσης

  Πόσες φορές ενηλικιώνεται ο άνθρωπος; Όσες χρειάζεται θα πω. Στα είκοσι παίρνεις για πρώτη φορά την ελευθερία στα χέρια σου, μια ελευθερία που την παρανοείς και την ξοδεύεις αλόγιστα. Θέλεις να ζήσεις και να δοκιμάσεις πράγματα και λες σε όλα ναι κι αυτά τα ναι μια μέρα σε εκδικούνται. Ευτυχώς όμως έρχεται η δεύτερη ενηλικίωση εκεί κοντά στα σαράντα που σου λέει πως ήρθε η ώρα μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτήν την ελευθερία προς όφελός σου. Το καμπανάκι του χρόνου και της νιότης που θα αρχίσει να σε εγκαταλείπει σου θυμίζουν ότι δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα παρά μόνο στον εαυτό σου. Χρωστάς τις βόλτες που σε ευχαριστούν με τον τρόπο που εσύ γουστάρεις. Χρωστάς τις ώρες ανάπαυσης χωρίς να πρέπει να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Χρωστάς τους φίλους που σου δίνουν χαρά και χαμόγελα και όχι εκείνους που θα σε ψυχοπλακώσουν.  Στον κόσμο που ζούμε οι εξουσίες χρειάζονται στρατιώτες. Εκκλησία, Κράτος, Επαναστάσεις όλοι χρειάζονται στρατιώτες να αγωνιστούν για λογαριασμό τους. Η Εκκλησία θέλει

Ένα αγόρι

 Ένα αγόρι θέλει να γίνει ποιητής, να μιλά για την αγάπη Ένα αγόρι θέλει να πατήσει στα σύννεφα, να νιώσει το σώμα του να ελαφραίνει Να ξαπλώσει πάνω στη δροσερή χλόη  Να αποκοιμηθεί με το κελάηδημα των πουλιών Να χτενίσει τα μαλλιά της αγαπημένης του. Ένα αγόρι θέλει κόψει ένα τριαντάφυλλο και να το βάλει στο βάζο Να κεντήσει μια καρδιά και να την κάνει δώρο Να μαζέψει κοχύλια σε ένα ακρογυάλι  Να γράψει στην άμμο ένα σ΄αγαπώ Κι αυτή είναι η συμμετοχή μου για τη  Μίνι Σκυτάλη#1  της Μαίρης με φωτογραφία κλήρωσης τη Νο4 Ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχα μια ''Ελεύθερη πτώση'' για το δρώμενο των  Γνωμικών   Φοβάμαι τον κόσμο, θυμάμαι είχα πει στον ψυχολόγο. Φοβάμαι να αναμετρηθώ με τον κόσμο,να μπω σε μια παρέα και να συμμετέχω στις συζητήσεις, να βγω ένα ραντεβού, να πάω σε μια συνέντευξη. Φοβάμαι πως θα τους είμαι βάρος, πως θα σπαταλήσω το χρόνο τους. Είναι τόσο πολλοί ωραίοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι εκεί έξω. Άνθρωποι που ξέρουν να συμπεριφερθούν, να στηθούν, να περπατ