Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα νέα της γειτονιάς

link


Τελείωσε φίλοι μου! Αφού είπε ο Μάλιος το σπλάχνο της Ειρήνης μας, ότι του αρέσει η μουσική του γαλαξία, έκλεισε! Θα παίζουμε χριστουγεννιάτικα όλο το χρόνο!

Σήμερα έκανα κοπάνα από το μάθημα, πήρα αυτόκλητα την αναρρωτική μου άδεια και κάθισα στα αυγά μου για να συνέλθω. Τόσες φασαρίες μαζεμένες  με ισοπέδωσαν σωματικά. Τα οικογενειακά ντράβαλα μπήκαν σε μία σειρά και ηρέμησα από αυτό το μέτωπο.

Τώρα σχετικά με το άλλο μέτωπο που σας θορύβησε όλους οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ως εξής:

Παίρνει ο γείτονας την μπαντανόβουρτσα που λέτε κι αρχίζει και βάφει το δρόμο για να οριοθετήσει την περιοχή που θεωρεί ιδιοκτησία του. Παράλληλα πάει και στην αστυνομία για να μας καταδώσει που ταΐζουμε δύο αδέσποτα και να ξεκινήσει τις διαδικασίες της έξωσής μας… (@#!^8%~*) Στο μεταξύ πάμε κι εμείς στο τμήμα για την αναφορά που λέγαμε (δεύτερη στη σειρά) και για πολύ καλή μας τύχη πέφτουμε σε αστυνομικό κάτσε καλά! (Να τα λέμε κι αυτά! Δεν είναι όλοι απασχολημένοι με το κυνήγι των διαδηλωτών…)

-Πέρασε ο γείτονας σας χθες και μας είπε κάτι παλαβομάρες, είπε ο νεαρός φιλόζωος αστυνομικός. Είναι πειραγμένος και καλά θα κάνετε να μην τον κοντράρετε. Θα τον αναλάβουμε εμείς!

-Αχ δεν ξέρετε κυρ αστυνόμε μου τι φασαρία μας έκανε! Δεν απείλησε μονάχα πως θα δηλητηριάσει τα ζωντανά, μας εξύβρισε, μας επιτέθηκε και πείρε και την σπιτονοικοκυρά μας  για να μας κάνει έξωση! Κι όχι τίποτα άλλο, έχω και το γιο μου με σοβαρή πάθηση και δεν επιτρέπεται να έρχεται σε σύγχυση! Μέχρι και έμφραγμα μπορεί να πάθει από τη στεναχώρια του! Καλά στο βουνό που ήρθε να μείνει αυτός τι περίμενε να βρει; Στο τέλος θα μας πει πως φταίμε και για τα πουλιά που κουτσουλάνε τα μάρμαρα! Ξέσπασε η μαμά-Κούλα
 
link
-Καλά κυρία μου, πώς κάνετε έτσι για δύο αδέσποτα.. τόση στεναχώρια έβαλε ο γιος σας;  Σιγά το πράμα. Πετάχτηκε ο άλλος.. ο κλασσικός ο μπάτσος..

-Μα τι λέτε κύριε συνάδελφε! Για κάποιους ανθρώπους ευαίσθητους αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα! Μη στεναχωριέστε κυρία μου εγώ είμαι εδώ. Σας καταλαβαίνω απόλυτα! Να προχθές έπεσα πάνω σε έναν αλήτη που είχε δεμένο το σκυλί του πίσω στην καρότσα και το καημένο έπεσε και κρεμάστηκε από την αλυσίδα. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην τον σκοτώσω. Σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου όλοι αυτοί! Τον έπιασα τον αλήτη και τον πήγα μέσα.

-Πολλά περιστατικά βλέπουμε κυρ αστυνόμε μου και κάναμε κι άλλη φορά αναφορά. Πολλές ύποπτες κινήσεις στο βουνό βλέπουμε και φοβόμαστε και για κυνομαχίες.

-Α για αυτό ούτε λόγος! Το ανέλαβα αυτοπροσώπως το ζήτημα. Στην περιοχή που ελέγχω δεν υπάρχει τίποτα! Σας το εγγυώμαι. Να πάτε στο καλό κυρία μου και να έχετε το νου σας στα αδεσποτάκια μας. Να τα κρατάτε μέσα στον κήπο άφοβα όσο μπορείτε, μέχρι να έρθει η υπεύθυνη και να τον περιλάβει τον τύπο. Θα του κάνουμε μια περιποιημένη επίπληξη κι αν τολμήσει να ξανακουνηθεί κατευθείαν τηλέφωνο!

Και να που καμιά φορά το χέρι του νόμου είναι με το δίκιο και όχι με το άδικο… Κι αυτό χάρη στις φωτεινές εξαιρέσεις.  Πολύ με συγκίνησαν τα συγκεκριμένα παιδιά του τμήματος που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των εθελοντών φιλόζωων της περιοχής.  Γι αυτό πρέπει πάντα να είμαστε ενεργοί και αποφασιστικοί και προπάντων διαβασμένοι.
 
link
ΥΓ1.Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας πως ο μοναδικός τρόπος να μειώσουμε την εγκληματικότητα στην κοινωνία, είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά σε αυτές τις προβληματικές συμπεριφορές. Η βία είναι βία και εκδηλώνεται πρώτα στα ζώα. Μάλιστα πολλές φορές μπορεί να έχουμε να κάνουμε με περιπτώσεις σεσημασμένων που εγκληματούν κεκλεισμένων των θηρών, φυλάγοντας πολύ καλά να νώτα τους και μόνο  ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου να γίνεται αφορμή για να βγει κάτι στο φως.

Κάτι άλλο που επίσης έμαθα με τα χρόνια είναι ότι κάθε είδους παρενόχληση που δεχόμαστε θα πρέπει να φτάνει οπωσδήποτε στις αρχές. Πολλές φορές νομίζουμε πως πράττουμε το σωστό απλά και μόνο όταν διαπληκτιζόμαστε με τους περίεργους. Κι όμως αυτό είναι μέγα λάθος γιατί ακόμα κι αν του κόβουμε του άλλου τη φόρα, μπορεί εκείνος αργότερα να στραφεί αλλού και να εγκληματήσει κάπου παρά κάτω. Παράδειγμα. Πριν κάμποσα χρόνια μου είχε επιτεθεί κάποιος  στο δρόμο. Επιχείρησε να με τρομοκρατήσει και να με ακινητοποιήσει. Είτε από τύχη θέλετε είτε από γρήγορα αντανακλαστικά δεν συνέβη τίποτα.  Η μέγιστη βλακεία όμως που έκανα ήταν ότι δεν πήγα στην αστυνομία με τη λογική ότι αφού δε μου έκανε ζημιά δεν υπήρχε λόγος. Τραγικό λάθος! Τραγικότατο λάθος γιατί αυτός ο ανώμαλος μπορεί τελικά να βρήκε σε άλλη φάση ένα θύμα στα μέτρα του και να την έκανε τη δουλειά...  Και μόνο που το λέω θυμώνω τόσο πολύ με τον εαυτό μου!!!


ΥΓ2. Αυτά για σήμερα. Με περιμένουν πολλές δουλειές και πρέπει να σας αφήσω. Για ότι νεότερο εδώ είμαστε.  Λίγες φωτό από την πόλη για το καλό.  Αλεξάνδρου Σβόλου και δύο καλές επιχειρήσεις που αξίζει να στηρίξουμε. Το πρατήριο γάλακτος  των μικρο-παραγωγών και ένα συνεργατικό καφέ-βιβλιοπωλείο. 




Σχόλια

  1. Χαίρομαι πραγματικά που το θέμα με τα αδεσποτάκια σας δρομολογήθηκε. Που ο νεαρός αστυνομικός μοιάζει να είναι και συνειδητοποιημένος πολίτης (κάτι που σπάνια -τουλάχιστον έως τώρα- συμβαδίζει με το αξίωμα και τη στολή, όπως καλά γνωρίζουμε...)

    Για τα... "ΑΤΜ γάλακτος" είχα ακούσει, μου έδωσες όμως την ευκαιρία να ξανακοιτάξω και να μάθω περισσότερα! Σ' ευχαριστώ!
    (Τυχερές, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Κρίμα που δεν υπάρχουν και αλλού...)

    Σημαντική και αξιέπαινη η προσπάθεια των "Ακυβέρνητων Πολιτειών", θα κάνω αναφορά σε αυτές στο "έχει ενδιαφέρον"!

    Πολλά φιλιά, Ανδρομέδα μου, πολλά όμορφα και χρήσιμα διάβασα και σήμερα σ' εσένα! ❤


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κατέβουν και κάτω τα πρατήρια, σιγά σιγά. Ακόμα δεν αξιώθηκα να αγοράσω γιατί δεν έχω κάποιο κοντά μου.. αλλά πιστεύω θα γίνει θεσμός και το χουν και πιο φθηνό το γαλατάκι.

      Ρουλίτσα καλημέρα καλή μου!

      Διαγραφή
  2. Πρώτα να πεις του μαλάκα όχι μόνο να μην σας απειλεί πως θα σκοτώσει τα αδέσποτα, αλλά στο εξής αυτός θα είναι που θα τα προσέχει μην πάθουν το παραμικρό, γιατί θα έχει την τύχη [αυτού] του μαλάκα. Κάνου του και μια εκτύπωση το άρθρο να μη νομίζει πως αστειεύεσαι.

    Και δεύτερον να πεις στον βιβλιοπώλη συγχαρητήρια από εμένα για το όνομα του βιβλιοπωλείου του. Τι να λέμε τώρα; Καλύτερο όνομα δεν θα μπορούσε να βρει. Κάτι ξέρω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέ την έχω τη νομοθεσίά εκτυπωμένη!

      Ε δε μπορείς να πεις.. φαντάζεσαι και να σε διαβάζουν;

      Διαγραφή
  3. Μπράβο που υπάρχουν και τέτοιοι αστυνομικοί. Να τα λέμε αυτά. Καλά ο άλλος ο κυριούλης, ο γείτονας, τρελό φρούτο. Ζωή δεν έχει ήθελα να ξέρα και κάθεται να κυνηγά τους σωστούς, φιλόζωους ανθρώπους; Αν δεν ήταν κάποιοι άνθρωποι φιλόζωοι, δεν θα μπορούσε να τα κάνει αυτά.
    Και αφού είπα την κακία μου για τον γείτονα και σου πω πόσο λατρεύω και εγώ τις μουσικές μου επιλογές, θα σου σκάσω ένα φιλί και θα αποχωρήσω.
    Σμουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν έχει ζωή και δεν είναι καθόλου κυριούλης... Ασε να μην πω περισσότερα δεν είναι σωστό. Μόνο επί του θέματος. Πάντως δεν έχει ούτε ζωή, ούτε ευθύνες... από εκεί ξεκινάνε όλα!

      Αντε φιλάκια dear!

      Διαγραφή
  4. Ειδα το όνομα του βιβλιοπωλειου και θυμήθηκα την 3λογια του Τσίρκα!

    Καλή σου εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι καλά που όλα πήραν το δρόμο τους... Είχατε δεν είχατε, στα καλά του καθουμένου να ασχολείστε με τον τρελογείτονα... Ε ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος!!
    Καλή εβδομάδααα Χριστίνα! Πολλά φιλάκιαααα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να δημιουργηθεί αστυνομία ζώων οπως σε ολες τις αναπτυγμένες χωρες
    ελεος πια,θα ήθελα να ήξερα πως νιώθουν ολα αυτα τα τομάρια που βασανίζουν ζώα
    Φυσικ΄<α και έπρεπε να πήγαινες στις αρχές γιατί μπορεί Χριστίνα να στάθηκες τυχερή μα κάποιος η κάποια άλλη
    να μην είχε τόσο τύχη,ξέρεις πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας; πριν χρόνια μια φίλη τη γλ'υτωσε παρα τρίχα από ένα μαλάκα και αυτή δεν πήγε στις αρχές, μεγάλο λάθος.τέλος πάντων.
    Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε και παλιά είχα πάθει το ίδιο πράγμα με τη φίλη σου και αμέλησα να πάω στηνα αστυνομία. Τώρα πια δεν κάνω τέτοια λάθη! Τα μάτια μου τα χω 400!

      Όσο για το άλλο... εδώ καραργήσανε τους φύλακες στα σχολείαααα σιγά μη μας κάνουν και αστυνομία ζώων στο Ελλάντα..... πφφφφ πάλι αίμα θα φτήσουμε!

      Διαγραφή
  7. Τυχεροί είσαστε Χριστινάκι μου, που βρήκατε αστυνομικούς της προκοπής! Χαίρομαι, που μπήκαν τα πράγματα σε μια σειρά, με τα αδεσποτάκια σας! Το βιβλιοπωλείο υπέροχο, θα το επισκεφτώ μόλις έρθω Σαλονίκη! Ο μικρός είναι στο σχολείο και απολαμβάνω ήσυχα τα Χριστουγεννιάτικα σου:))) Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα βλε το Μάλιο!!!! Κι εγώ θέλω να πάω να ψωνίσω από εκεί αλλά το τεμέιον είναι μείον! χαχαχα Καλημέρα Ειρηνάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Στο προηγούμενο Άσυλο (διαμέρισμα) είχαμε ακριβώς τα ίδια θέματα με τον γείτονα, ο οποίος μάς είχε κάνει άνω κάτω. Έπαιρνε τον ιδιοκτήτη ζητώντας του να μάς διώξει και είχε φτάσει μέχρι το σημείο να παίρνει και φίλους μας τηλέφωνο-, επειδή λέει δεν ήθελε το Τέρας στην πολυκατοικία. Όχι επειδή ενοχλούσε αλλά επειδή απλώς δεν είχε λεει συνηθίσει να υπάρχει σκύλος!!! Εννοείται πως είχαμε γίνει ^%#(!^$% αλλά ευτυχώς ο ιδιοκτήτης και ενήμερος ήταν πως είχαμε σκύλο πριν νοικιάσουμε το σπίτι αλλά και ήταν και φιλόζωος!

    Ευτυχώς που πέσατε σε λογικό -γιατί στην ουσία λογικός είναι ο άνθρωπος που θέλει και τα ζώα να ζούνε καλά- αστυνομικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μου κάνεις!!! Ιου! Κομπλεξάρες και κακόψυχοι άνθρωποι! Μπράβο στη σπιτονοικοκυρά, τέτοιους ιδιοκτήτες τους χαίρομαι!

      Καλημέρα Δημητρούλα!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις....!
    Όμορφο το βιβλιοπωλείο στο τέλος.....καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμάς μια φορά (στο άλλο μας σπίτι) μας απείλησε ο γείτονας (κάθεσαι;;) επειδή το δέντρο μας είχε το...θράσος να "περάσει" τα κλαδιά του στην αυλή του γείτονα!! Για τέτοια τομάρια (που ψηφίζουν κιόλας!) μιλάμε!

    Έχει δίκιο ο Μάλιος, κι εγώ ακούω τη μουσική! Φιλιά πολλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάλι καλά που πήρε την βούρτσα και έβαψε για να οριοθετήσει τον χώρο του. Θα μπορούσε κάλλιστα να σηκώσει το πόδι και να μαρκάρει την περιοχή του κάνοντας πιπι!
    Αχ, τι ωραίο βιβλιοπωλείο!
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι πραγματι υπαρχουν αστυνομικοι που ειναι ευαισθητοποιημενοι,οσο για τα ΑΤΜ γαλακτος προβλεπεται να γινει και στην αθηνα?αν μαθεις κατι ενημερωσε.Καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο του κυρ αστυνόμου...όμως γιατί αυτές να είναι οι εξαιρέσεις ;
    Έχεις απόλυτο δίκιο Χριστίνα μου για τη βία και τα ζώα ! Από κει δείχνουμε την παιδεία μας!
    Έλιωσα με το σχόλιο του Πέτρου και το βιβλιοπωλείο ...κι εγώ όταν είδα τη φωτό τον Πέτρο σκέφτηκα!
    Φιλάκια πολλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα σου Christina......Όμορφο θέμα και όμορφες πρωτοβουλίες. Έχουμε δουλειά πολύ ακόμα πάνω στην παιδεία μας για αυτό το ζήτημα.
    Εξαίρετο.
    Καλό βράδυ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στον αστυνομικό και προσοχή γιατί ο κακός ο άνθρωπος θα τη βρει την άκρη για να κάνει το κακό!... Φοβάμαι για τα αδεσποτάκια... Κι εδώ τα ίδια θέματα αντιμετωπίζουμε κι είναι καλό που μαθαίνω ότι κάποιος από την αστυνομία νοιάστηκε γιατί εδώ... άστα...
    Φιλάκια πολλά και καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτυχώς πέσατε σε αστυνομικό "άνθρωπο" Χριστίνα μου! Μπράβο για αυτές τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες!! Υπέροχη η μουσική, δεν θέλω να βγω από το μπλογκ σου. Πολλά φιλιά και καλή δύναμη με τον γείτονα! Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημερα καλη μου φιλη!
    καλο υπολοιπο εβδομαδας!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακάρι να ηρεμήσει ο να μην τον πω και να μην σας ξαναενοχλήσει, διαφορετικά ξέρεις!!! Ευτυχώς που βρήκατε κι ένα αστυνόμο της προκοπής γιατί κι εγώ έχω θέματα με τις στολές και τα μπατσικά... αντε..
    Οσο για τις καταγγελίες που λες, προσωπικά επειδή μου χει τύχει πολύ άθλιο περιστατικό και μπροστά σε κόσμο και μόνη μου από τρισάθλιο που με παρακολουθούσε, σου λέω η αστυνομία δεν κάνει τίποτα αν δεν κάνει πρώτα κάτι ο τρισάθλιος!!! Τι να λέμε τώρα!!! Λογική!!
    Σε φιλώ Χριστινιώ κι εννοείται δεν μασάς κι έχε τον νου σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Αν είσαι φίλος καλοδεχούμενος, αν ήρθες να σπαμάρεις σκέψου το ξανά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Secret Santa 2022

  Στην εκπνοή του χρόνου σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2023 με δύναμη και δημιουργικότητα. Τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητές μου έχουν μετακυλιστεί στο instagram  @kristi_petaloti  και στο youtube  Kristi Petaloti . Παρ' όλα αυτά είναι συγκινητικό που κάποιοι παλιοί φίλοι συνεχίζετε να με τιμάτε με την παρουσία σας και τη σκέψη σας. Θαυμάζω το μεράκι σας να κρατάτε την παράδοση και να διοργανώνετε ακόμα δράσεις.  Η Γατόσφαιρα θα μείνει για πάντα ανοιχτή έστω και για κάποιες σποραδικές αναρτήσεις. Παραμένει το πρώτο μου σπιτικό, το σημείο έναρξης πολλών ωραίων πραγμάτων και μπορεί στο μέλλον αν αλλάξει κάτι στην διάρθρωση του Blogger ή και του Wordpress να με βολέψει να γίνω ξανά τακτικότερη.  Όπως φανερώνει και ο τίτλος της ανάρτησης έχουμε μυστικό Άγιο Βασίλη μια δράση θεσμό της βλογκογειτονιάς μας που συντονίζει κάθε χρόνο ακούραστη η αγαπημένη μας Μαριλένα  marilenaspotofart . Ο δικός μου μυστικός Άγιος Βασίλης είναι η Σμαραγδούλα μας  smaragdenia-roul

Σκέψεις ενηλικίωσης

  Πόσες φορές ενηλικιώνεται ο άνθρωπος; Όσες χρειάζεται θα πω. Στα είκοσι παίρνεις για πρώτη φορά την ελευθερία στα χέρια σου, μια ελευθερία που την παρανοείς και την ξοδεύεις αλόγιστα. Θέλεις να ζήσεις και να δοκιμάσεις πράγματα και λες σε όλα ναι κι αυτά τα ναι μια μέρα σε εκδικούνται. Ευτυχώς όμως έρχεται η δεύτερη ενηλικίωση εκεί κοντά στα σαράντα που σου λέει πως ήρθε η ώρα μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτήν την ελευθερία προς όφελός σου. Το καμπανάκι του χρόνου και της νιότης που θα αρχίσει να σε εγκαταλείπει σου θυμίζουν ότι δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα παρά μόνο στον εαυτό σου. Χρωστάς τις βόλτες που σε ευχαριστούν με τον τρόπο που εσύ γουστάρεις. Χρωστάς τις ώρες ανάπαυσης χωρίς να πρέπει να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Χρωστάς τους φίλους που σου δίνουν χαρά και χαμόγελα και όχι εκείνους που θα σε ψυχοπλακώσουν.  Στον κόσμο που ζούμε οι εξουσίες χρειάζονται στρατιώτες. Εκκλησία, Κράτος, Επαναστάσεις όλοι χρειάζονται στρατιώτες να αγωνιστούν για λογαριασμό τους. Η Εκκλησία θέλει

Ένα αγόρι

 Ένα αγόρι θέλει να γίνει ποιητής, να μιλά για την αγάπη Ένα αγόρι θέλει να πατήσει στα σύννεφα, να νιώσει το σώμα του να ελαφραίνει Να ξαπλώσει πάνω στη δροσερή χλόη  Να αποκοιμηθεί με το κελάηδημα των πουλιών Να χτενίσει τα μαλλιά της αγαπημένης του. Ένα αγόρι θέλει κόψει ένα τριαντάφυλλο και να το βάλει στο βάζο Να κεντήσει μια καρδιά και να την κάνει δώρο Να μαζέψει κοχύλια σε ένα ακρογυάλι  Να γράψει στην άμμο ένα σ΄αγαπώ Κι αυτή είναι η συμμετοχή μου για τη  Μίνι Σκυτάλη#1  της Μαίρης με φωτογραφία κλήρωσης τη Νο4 Ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχα μια ''Ελεύθερη πτώση'' για το δρώμενο των  Γνωμικών   Φοβάμαι τον κόσμο, θυμάμαι είχα πει στον ψυχολόγο. Φοβάμαι να αναμετρηθώ με τον κόσμο,να μπω σε μια παρέα και να συμμετέχω στις συζητήσεις, να βγω ένα ραντεβού, να πάω σε μια συνέντευξη. Φοβάμαι πως θα τους είμαι βάρος, πως θα σπαταλήσω το χρόνο τους. Είναι τόσο πολλοί ωραίοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι εκεί έξω. Άνθρωποι που ξέρουν να συμπεριφερθούν, να στηθούν, να περπατ