Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το δράμα του Γιώργου Τσαλίκη



Μικροί κι εγωιστές όπως είμαστε, μεγαλοποιούμε τα προβλήματά μας και αρνούμαστε να  κοιτάξουμε τον πόνο που υπάρχει γύρω μας.. Και ειδικά τον πόνο που υπάρχει πίσω από τα μεγάλα φώτα και τις ρεκλάμες! Είμαστε τόσο ρηχοί που μένουμε στη λαμπερή εικόνα μερικών ανθρώπων, χωρίς αναρωτιόμαστε τι δυστυχία κρύβει ένα φωτεινό πορσελάνινο χαμόγελο… 



Σχόλια

  1. αχαχαχαχα όλοι απεργία πείνας για τον Τσαλίκη!
    Έτυχε να το δω το μεσημέρι την ώρα που σιδέρωνα και κλασσικά τότε άνοιξα τηλεόραση!
    Καλή εβδομάδα και σαν δεν ντρεπόμαστε που πέρα από τα προβλήματά μας δεν νιώθουμε και των σελεμπριτάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σιδερώνεις κι εγώ κυκλοφορώ ασιδέρωτη! Είδες Κατερινάκι κάτι πράματα;; Σε φιλώ κορίτσι μου!

      Διαγραφή
  2. Χριστινάκι τι να πει κανείς σ αυτό το δράμα!
    Είμαστε αλληλέγγυοι!
    Αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ότι λόγο αυτού του δράματος που περνάει αυτός
    κι οι η οικογένεια που, γιατί περι δράματος επρόκειτο,
    δε θα κάνει Χριστ/να εφέτος καθώς περνάει τη βδομάδα των παθών
    μαζί με τους άνεργους συμπολίτες μας

    Συμπάσχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))) ¨Οπως το είπες αλληλέγγυοι Μορφέα μου! Επιβάλεται!!! Σ ευχαριστώ που περνάς!

      Διαγραφή
  3. Χριστίνα ντροπίς που μας κάνεις να λιώνουμε στο γέλιο με τον πόνο του παιδιού και του καημένου πατέρα του.
    Να τα δει αυτά ο Santa να έχουμε άλλα αχαχαχ
    Καλημέρα γλυκιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι λίγο αλλά έχει παραγίνει το κακό με τις φίρμες...φτάνει πια!

      Σε φιλώ καλή μου!!!

      Διαγραφή
  4. Η παγκόσμια ιατρική κοινότητα έχασε έναν σπουδαίο επιστήμονα, μα κέρδισε η τέχνη!!! Αλλά τι να πεις, υπάρχουν και οι αλήτες που κλείνουν πόρτες... Άραγε είναι οι ίδιοι που τις άνοιξαν; Όχι τίποτες άλλο, αλλά να μην τους λυπηθώ κι αυτούς, μου φτάνει η στεναχώρια μου για το δράμα του Τσαλίκη και του ανεπανόρθωτα πληγωμένου τέκνου του!!! Να σαι καλά Χριστινάκι για την ενημέρωση χαχαχαχ! Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ποτέ ο Μάλιος γκρινιάξει για κάτι εσύ θα του πεις πως γι αυτά τα παιδάκια των διασήμων που δεν βλέπουν τον μπαμπάκα στα MAD... :))) Φιλιάαααααααααααα!!!

      Διαγραφή
  5. axaxaxaxax τον μ#&*κ@@@ σοβαρά προβλήματα όντως!!!! καλά έκανες και το έβαλες πάντως καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η αγανάκτησή του ήταν που με προκάλεσε περισσότερο... αν το έλεγε στο χαλαρό θα μου περνούσε αδιάφορο..Τσίου Νικόλα!!!

      Διαγραφή
  6. Όντως μεγάλο δράμα, δε το χωράει ο νους μας. Ας του πει κάποιος ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες....
    Καλώς σε βρίσκω Χριστίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πω βρε παιδί μου, δυσκολίες παντού!! αχαχαχαχαχαχα!! με τι ασχολείται ο κόσμος... απίστευτο είναι το πόσο απύθμενη είναι η βλακεία στο σύμπαν! πραγματικά όμως!
    Φιλάκια πολλά Χριστίνα μου! Καλό βράδυ να έχεις!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα δόξα τω Θεώ που είναι καλά και ζουν καλά δε θα ακούσεις να λένε... κι ακόμα ο κόσμος τους στηρίζει και τους συντηρεί από το υστέρημά του..
      Γεια σου κορίτσι μου καλό! Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  8. προσπερνάνω το όποιο δράμα του τσαλίκη και στέκομαι στον θεό Βασιλάκη Καίλα.. οτι πρέπει για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν!!!


    χα χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου άρεσε; Πάρτον να τον να σου φτιάχνει το κέφι Κατερινιώ!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  9. Χριστίνα μου, ήρθα να σου προσφέρω τον ώμο μου (κι ένα μαντήλι) να κλάψεις και να ξεσπάσεις καλή μου, για το δράμα του πιο...πορσελάνινου χαμόγελου! (αχαχαχα!) Ε, ρε κλωτσιές που δεν δόθηκαν! (και ήθελε να γίνει και γιατρός ΤΟ νούμερο της καινωνίας, να μην τον έβαζαν λέει οι άλλοι συνάδελφοι μέσα στα χειρουργεία κι αυτός να καθόταν απέξω (μαζί με τον γιο) και να μουντζώνανε τους κακούς!) Αχαχαχα! Άντε, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βεβαρημένο ιστορικό ο τύπος κακής συμπεριφοράς απέναντι σε κόσμο. Ακόμα και τα κυκλώματα της showbiz έχουν φιλότιμο... όχι θα τον χάριζαν.. Και πάλι το μαγαζί του θα είναι γεμάτο. Τουλάχιστον έχουν περιοριστεί όλοι στα 3 νυχτοκάματα... είναι μία πρόοδος κι αυτή.
      Φιλούρες Πέτρα μου!

      Διαγραφή
  10. Σοβαρος θεσμός τα Mad, εχω να τα δω 7 χρονια;; Απο τότε που ψηφιζαμε τζαμπα στα Γκούντιζ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είναι τα δράματα αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τς,τς,τς! Κάνετε πλάκα με το δράμα ενός πορσελάνινου χαμόγελου;;; Από τη ζήλεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχαχαχα.....μα καλά που τα βρίσκεις;;;
    Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην τιβού το είχε κι έπεσα πάνω στο στιγμιότυπο! Καθαρή τύχη!!!!

      Διαγραφή
    2. Είδες τι χάνω για να μην έχω τηλεόραση....μένω ανενημέρωτη για τα δράματα του κόσμου...χαχαχαχα

      υ.γ. μεταξύ μας πάλι καλά που γράφετε κάτι από επικαιρότητα κι εσείς εδώ μέσα, γιατί αλλιώς χαμπάρι δεν έχω για το τι γίνεται στον έξω κόσμο!

      Διαγραφή
  14. Αχαχα!! Χριστινιώ με αυτή την χριστουγεννιάτικη μουσική κι αυτό το θέμα νομίζω μας τρολάρεις κανονικά!!
    Είσαι απίστευτη!! Χιχιχι!!! Εντάξει, για την φουκαριάρα την μάνα όχι για μένα, που λεγε κι η διαφήμιση!!
    Τι να που κι οι γονείς που απολύονται στα παιδάκια τους!! Αχ ρε Τσαλίκη... Δράματα στη σόουμπίζνα!!!
    Φιλάρες Χριστινάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Αν είσαι φίλος καλοδεχούμενος, αν ήρθες να σπαμάρεις σκέψου το ξανά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Secret Santa 2022

  Στην εκπνοή του χρόνου σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2023 με δύναμη και δημιουργικότητα. Τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητές μου έχουν μετακυλιστεί στο instagram  @kristi_petaloti  και στο youtube  Kristi Petaloti . Παρ' όλα αυτά είναι συγκινητικό που κάποιοι παλιοί φίλοι συνεχίζετε να με τιμάτε με την παρουσία σας και τη σκέψη σας. Θαυμάζω το μεράκι σας να κρατάτε την παράδοση και να διοργανώνετε ακόμα δράσεις.  Η Γατόσφαιρα θα μείνει για πάντα ανοιχτή έστω και για κάποιες σποραδικές αναρτήσεις. Παραμένει το πρώτο μου σπιτικό, το σημείο έναρξης πολλών ωραίων πραγμάτων και μπορεί στο μέλλον αν αλλάξει κάτι στην διάρθρωση του Blogger ή και του Wordpress να με βολέψει να γίνω ξανά τακτικότερη.  Όπως φανερώνει και ο τίτλος της ανάρτησης έχουμε μυστικό Άγιο Βασίλη μια δράση θεσμό της βλογκογειτονιάς μας που συντονίζει κάθε χρόνο ακούραστη η αγαπημένη μας Μαριλένα  marilenaspotofart . Ο δικός μου μυστικός Άγιος Βασίλης είναι η Σμαραγδούλα μας  smaragdenia-roul

Σκέψεις ενηλικίωσης

  Πόσες φορές ενηλικιώνεται ο άνθρωπος; Όσες χρειάζεται θα πω. Στα είκοσι παίρνεις για πρώτη φορά την ελευθερία στα χέρια σου, μια ελευθερία που την παρανοείς και την ξοδεύεις αλόγιστα. Θέλεις να ζήσεις και να δοκιμάσεις πράγματα και λες σε όλα ναι κι αυτά τα ναι μια μέρα σε εκδικούνται. Ευτυχώς όμως έρχεται η δεύτερη ενηλικίωση εκεί κοντά στα σαράντα που σου λέει πως ήρθε η ώρα μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτήν την ελευθερία προς όφελός σου. Το καμπανάκι του χρόνου και της νιότης που θα αρχίσει να σε εγκαταλείπει σου θυμίζουν ότι δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα παρά μόνο στον εαυτό σου. Χρωστάς τις βόλτες που σε ευχαριστούν με τον τρόπο που εσύ γουστάρεις. Χρωστάς τις ώρες ανάπαυσης χωρίς να πρέπει να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Χρωστάς τους φίλους που σου δίνουν χαρά και χαμόγελα και όχι εκείνους που θα σε ψυχοπλακώσουν.  Στον κόσμο που ζούμε οι εξουσίες χρειάζονται στρατιώτες. Εκκλησία, Κράτος, Επαναστάσεις όλοι χρειάζονται στρατιώτες να αγωνιστούν για λογαριασμό τους. Η Εκκλησία θέλει

Secret Santa 2023

 Η ανάρτηση μου στο ιστολόγιο μου κατέληξε να είναι μια ετήσια πλέον παράδοση. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι οπτικοακουστικές πλατφόρμες με έχουν κερδίσει και η Γατόσφαιρα παραμένει για συναισθηματικούς λόγους.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη Ιωάννα από το ιστολόγιο Συννεφάκι και τα όμορφα δωράκια που μου έστειλε http://kloanna.blogspot.com/ Κι ένα ακόμη ευχαριστώ στην αγαπημένη μας οικοδέσποινα Μαριλένα που μας συντονίζει κάθε χρόνο και μπαίνει πάντα στον κόπο και τα έξοδα να μας στέλνει αναμνηστικά δωράκια. https://marilenaspotofart.wordpress.com/ Εύχομαι σε όλες και όλους καλή κι ευλογημένη χρονιά κι όλη η ευγένεια που διαθέτετε να σας έρχεται πίσω στο πολλαπλάσιο. Για τους πιο ορεξάτους φίλους στο κανάλι μου δείχνω τα δωράκια αναλυτικότερα