Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Blogmas ημέρα 2η


Σα να το βγαλε το κρυουλάκι του ε; Λες και είχε ραντεβού ο Δεκέμβρης με τον Χειμώνα.
Μπλογκο-Χριστούγεννα ημέρα 2η με επίσημη καλεσμένη μία άθλια κόρη την Ερίσα από τις Άθλιες Κόρες η οποία κυκλοφορεί και στο youtube ως Αδιάκριτη με την οποία γνωριστήκαμε εδώ γύρω στην μπλοκογειτονιά κάνα δυο χρόνια νωρίτερα και τακιμιάσιαμε. Βγήκαμε λοιπόν να πιούμε το ωραίο μας το καφεδάκι σε Χριστουγεννιάτικο ωραίο ντεκόρ, ανταλλάξαμε και τα πλεκτικά μας κάναμε και το κους κους μας και τι άλλο θέλουμε δηλαδή.

Καλή σας ημέρα όποιος θέλει να διαβάσει τις συμμετοχές από το Παίζοντας με τις Λέξεις της Μαρίας μας ας πάει εδώ: mytripssonblog.blogspot.com. Κι εμείς πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο!


Σχόλια

  1. Καλημερα Χριστινα μου!
    Ωραια τα περασατε χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνας Χριστουγεννιάτικος που τα έχει όλα και κρύο και καφεδάκια με όμορφες παρέες και όμορφα ντεκορ και νοσταλγική διάθεση.
    Να είσαι καλά Χριστίνα μου!
    Καλό μήνα και Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο βίντεο και η δημιουργία σου! Όμορφη δεύτερη μέρα και δεύτερη χριστουγεννιατικη ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο τα καδράκι!! Τι ωραία καφεδάκι σε χειμωνιάτικο ντεκόρ με καλή παρέα!!
    Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Χριστίνα! Απολαμβάνω τις δημιουργίες σου και τα καλλιτεχνήματά σου. Καλό μήνα, να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααα καλέ σας ευχαριστώ πολύ!!!! Δεν περίμενα να σας αρέσει τόσο πολύ όλο αυτό. Μου δώσατε μεγάλο κίνητρο να το συνεχίσω! Θα κλάψωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Αν είσαι φίλος καλοδεχούμενος, αν ήρθες να σπαμάρεις σκέψου το ξανά!