Άμα ξέρεις να φτιάχνεις ψωμί ξέρεις να φτιάχνεις και ρολά κανέλας. Απλά αντί για νερό βάζεις γάλα και προσθέτεις και λίγη ζαχαρίτσα και κανέλα. Ανοίγεις φύλλο, το κάνεις λοριδούλες τις τυλίγεις, φουρνίζεις σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν και τσουπ να το, το ελαφρύ γλυκάκι.
Το αγαπώ πολύ αυτό το αγόρι το ζαχαροκαραμελί που το λένε Ράμπο. Ο Ριρίκος βλέπετε είναι του μπαμπά του. Εκείνον αγαπά, εμένα δε μου δίνει σημασία
Όλα μαζί αντάμα σε δημιουργικές στιγμές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧριστίνα μου καλησπέρες.
Ολα σου γατια σκυλια μούρλια Χριστινακι οπως και τα ρολακια σου αλλλα ολη την παρασταση την εκλψε η Ριρι..χα..χα.. καλο Σαββατοκυριακο φιλακιαααα!! 😊
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαστε με μια φιλη στο σπίτι μου και όπως ξεφύλλιζα εδώ μέσα
ΑπάντησηΔιαγραφήμου λέει ότι κι η μαμα κι η γιαγιά της τα έφτιαχναν
τέτοια γλυκά και της άρεσαν πολύ!
καλο Φθινοπωρο γλυκια μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία τα γλυκάκια και φέρνουν στο νου το φθινόπωρο άντε καλό μας φθινόπωρο λοιπόν
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό φθινόπωρο με όμορφα γλυκάκια, Χριστίνα μου. Επέστρεψα από τις διακοπές. Σε φιλώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό γλυκό Σεπτέμβρη!
ΑπάντησηΔιαγραφή