Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαγιάτικες Βραβεύσεις και Giveaway


Όταν σε τιμά κάποιος η ευθύνη και η ευγνωμοσύνη είναι μεγάλη. Η αγαπημένη μας πια Μαίρη από τη Γήινη Ματιά με συμπεριέλαβε στη λίστα των βραβευμένων της ιστολογίων και την υπέρ ευχαριστώ. Το βραβειάκι όμως αυτό έχει φτάσει ήδη στα χέρια της αγαπημένης μπλοκογειτονιάς  οπότε θα πειράξω λίγο τη διαδικασία και θα προσφέρω σε όλους κάποιες Μαγιάτικες λουλουδάτες εικονογραφήσεις.


Σας τις παραθέτω σε μεγάλη ανάλυση για να τα αντιγράψετε απ' ευθείας από την ανάρτηση. Αν για κάποιο λόγο όμως δεν σας ικανοποιήσει η απόδοση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στη σελίδα μου στο instagram @christi_petaloti  ή στη σελίδα μου στο facebook @christipetaloti και να μου ζητήσετε ένα καλύτερο αρχείο. Θα ήταν φυσικά και μεγάλη μου χαρά να με ακολουθήσετε σε αυτές τις δύο σελίδες.

Όποιος αποφασίσει να παραλάβει τις εικονογραφήσεις μπορεί αν έχει τη διάθεση να πει δυο λογάκια στο ιστολόγιό του και να μιλήσει για ένα λουλούδι που αγαπά πολύ και για 5 πράγματα που τον κάνουν χαρούμενο.

Αγαπημένο λουλούδι


Το δικό μου αγαπημένο λουλούδι είναι το λευκό τριαντάφυλλο, να σαν κι αυτό

Ντροπαλό, διακριτικό, ανθεκτικό, όμορφο ρομαντικό και ευωδιαστό.

5 πράγματα που με κάνουν χαρούμενη 


1. Οι άνθρωποί μου
2. Ο γάτος μου και όλο το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο φυσικά.
3. Όλες οι τέχνες (μουσική, ζωγραφική, λογοτεχνία, φωτογραφία, κινηματογράφος κλπ)
4. Οι βόλτες. Οι ατελείωτες περιπλανήσεις στην πόλη ή στην εξοχή. (συμπεριλαμβάνονται και τα ταξίδια φυσικά)
5. Ο καφές φυσικά με ή χωρίς παρέα


Τώρα πρέπει να επιστρέψω στην παραγγελιά της Μαίρης και να γράψω 7 πράγματα για μένα.


1. Λατρεύω τις απόκριες και λατρεύω ακόμα περισσότερο να μεταμφιέζομαι.
2. Είμαι σκληροπυρηνική χεβμεταλού και λατρεύω τη Σκανδιναβική μουσική σκηνή
3. Το χιούμορ μου είναι πολύ μακάβριο, κατάμαυρο και σαρκαστικό σε σημείο παρεξηγήσεως.
4. Λατρεύω τις εξερευνήσεις. Να ανακαλύπτω καινούρια περιπατητικά μονοπάτια και να χαρτογραφώ όλους τους δρόμους μιας περιοχής.
5. Λατρεύω τα κόκκινα μαλλιά. Τα ζηλεύω και θα ήθελα πολύ να ήμουν φυσική κοκκινομάλλα.
6. Κλαίω κάθε φορά που ακούω κέλτικα τραγούδια.
7. Και ναι πιστεύω στις νεράιδες και στα ξωτικά.



Σχόλια

  1. Χριστινάκι μου καλημέρα! Σ' ευχαριστώ για την αναφορά και το βραβείο ναι το άξιζες! Πάντα η προσπάθεια και η χαρά της δημιουργίας αξίζει να βραβευθεί και αγαπώ το ανήσυχο πνεύμα σου!
    Θα ακολουθήσω πολύ γρήγορα τα πράγματα που αγαπώ και πήρα και μια εικόνα σου που μου άρεσε περισσότερο. Όταν το αναρτήσω θα σε ειδοποιήσω. Πολλά φιλιά κορίτσι μου γλυκό και μια Μαγιάτικη καλημέρα με την ευχή ο Μάιος να είναι για σένα ένας υπέροχος μήνας!

    Υ.Γ. ακόμα προσπαθώ να δέσω το μαύρο χιούμορ με την αγάπη της νεράιδας και των ξωτικών
    χχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σκληροπυρηνική!! Καλό σου μήνα. Εύχομαι να είναι δημιουργικός και λαμπρός για σένα και για όλους μας
    Ενδιαφέροντα και τα 7 σου Ειδικά το χιούμορ το μακάβριο, η ευαισθησία στα κέλτικα τραγούδια και οι νεράιδες συνθέτουν ένα ενδιαφέρον άτομο
    Σ'ευχαριστούμε και για τα στεφάνια Ήδη θα βάλω ένα με το λινκ σου δεξιά στη στήλη μου και θα μιλήσω σε κάποια μου ανάρτηση για τα 5 πράγματα που αγαπώ
    Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααααα πολύ όμοφα Δώρα Χριστίνα μου....!
    Εννοείται ότι κάτι θα κρατήσω και εγώ. Είναι όλα τόσο όμορφα και από τα χέρια σου.
    Φυσικά και κρατήσαμε ....σημείωση από τις περαιτέρω ....αποκαλύψεις σου για δικά σου πράγματα και προτιμήσεις.
    Να είσαι γερή, δημιουργική και να σε χαιρόμαστε.
    Καλό σου Μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα και καλο μηνα Χριστινα μου
    και σε πολλα ακομη βραβειοπαιχνιδια ευχομαι
    αγαπω και εγω τα λευκα τριανταφυλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσα -πέντε- πράγματα σε κάνουν χαρούμενη εσένα, με κάνουν κι εμένα επίσης.
    Αλλά ότι θα ήσουν "χεβμεταλού", δεν το φανταζόμουν, το κόκκινο μαλλί όμως,
    είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το υποστηρίξεις! Πολλά φιλιά και καλό μήνα ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα Χριστίνα μου, ευχαριστούμε για τα στεφάνια σου, υπέροχη δουλειά και πολύ πρωτότυπη!!!Όσο για το βραβείο σου αξίζει φίλη μου και χάρηκα που διάβασα για σένα. Μου αρέσουν και εμένα τα τριαντάφυλλα!! Να είσαι καλά και να δημιουργείς!!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σου αξίζουν πολλά βραβεία, εσένα!
    Επίσης, το blog σου Christi Petaloti έχει και αυτό, βραβείο! 😊
    Έχω δηλώσει fan της δουλειάς σου, άρα, όπως καταλαβαίνεις θα παραλάβω... λέλουδο!

    Φιλιά πολλά! Καλό, δημιουργικό μήνα!💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστίνα μου, συγχαρητήρια για το βραβείο. Το αξίζεις, κοπέλα μου. Αγαπώ κι εγώ τα λευκά τριαντάφυλλα, τις τέχνες (ιδιαιτέρως τη ζωγραφική) και τον καφέ. Α, και λατρεύω τις Απόκριες γιατί μπορώ να αλλάζω κάθε μέρα χρώμα στα μαλλιά μου! Όπως καταλαβαίνεις, έχω μεγάλη συλλογή από περούκες!!!!! Χα, χα. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μυρίζουν τόσο τα λουλούδια σου που αν και άργησα, τελικά τα βρήκα!
    Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δημιουργείς, τα έντονα χρώματα που επιλέγεις!

    Τα ζωάκια σου τα έχουμε αγαπήσει κι εμείς μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεσαι!<3
    Είσαι χεβυμεταλλού; Δεν θα μου πήγαινε το μυαλό, θα βάλω τον άντρα μου να κάνει παρέα μαζί σου!!χαχα

    Όσο για τις απόκριες, το είχα υποψιαστεί τις τελευταίες αφού κάπου σε πήρε το μάτι μου ντυμένη!

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Αν είσαι φίλος καλοδεχούμενος, αν ήρθες να σπαμάρεις σκέψου το ξανά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Secret Santa 2022

  Στην εκπνοή του χρόνου σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2023 με δύναμη και δημιουργικότητα. Τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητές μου έχουν μετακυλιστεί στο instagram  @kristi_petaloti  και στο youtube  Kristi Petaloti . Παρ' όλα αυτά είναι συγκινητικό που κάποιοι παλιοί φίλοι συνεχίζετε να με τιμάτε με την παρουσία σας και τη σκέψη σας. Θαυμάζω το μεράκι σας να κρατάτε την παράδοση και να διοργανώνετε ακόμα δράσεις.  Η Γατόσφαιρα θα μείνει για πάντα ανοιχτή έστω και για κάποιες σποραδικές αναρτήσεις. Παραμένει το πρώτο μου σπιτικό, το σημείο έναρξης πολλών ωραίων πραγμάτων και μπορεί στο μέλλον αν αλλάξει κάτι στην διάρθρωση του Blogger ή και του Wordpress να με βολέψει να γίνω ξανά τακτικότερη.  Όπως φανερώνει και ο τίτλος της ανάρτησης έχουμε μυστικό Άγιο Βασίλη μια δράση θεσμό της βλογκογειτονιάς μας που συντονίζει κάθε χρόνο ακούραστη η αγαπημένη μας Μαριλένα  marilenaspotofart . Ο δικός μου μυστικός Άγιος Βασίλης είναι η Σμαραγδούλα μας  smaragdenia-roul

Σκέψεις ενηλικίωσης

  Πόσες φορές ενηλικιώνεται ο άνθρωπος; Όσες χρειάζεται θα πω. Στα είκοσι παίρνεις για πρώτη φορά την ελευθερία στα χέρια σου, μια ελευθερία που την παρανοείς και την ξοδεύεις αλόγιστα. Θέλεις να ζήσεις και να δοκιμάσεις πράγματα και λες σε όλα ναι κι αυτά τα ναι μια μέρα σε εκδικούνται. Ευτυχώς όμως έρχεται η δεύτερη ενηλικίωση εκεί κοντά στα σαράντα που σου λέει πως ήρθε η ώρα μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτήν την ελευθερία προς όφελός σου. Το καμπανάκι του χρόνου και της νιότης που θα αρχίσει να σε εγκαταλείπει σου θυμίζουν ότι δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα παρά μόνο στον εαυτό σου. Χρωστάς τις βόλτες που σε ευχαριστούν με τον τρόπο που εσύ γουστάρεις. Χρωστάς τις ώρες ανάπαυσης χωρίς να πρέπει να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Χρωστάς τους φίλους που σου δίνουν χαρά και χαμόγελα και όχι εκείνους που θα σε ψυχοπλακώσουν.  Στον κόσμο που ζούμε οι εξουσίες χρειάζονται στρατιώτες. Εκκλησία, Κράτος, Επαναστάσεις όλοι χρειάζονται στρατιώτες να αγωνιστούν για λογαριασμό τους. Η Εκκλησία θέλει

Ένα αγόρι

 Ένα αγόρι θέλει να γίνει ποιητής, να μιλά για την αγάπη Ένα αγόρι θέλει να πατήσει στα σύννεφα, να νιώσει το σώμα του να ελαφραίνει Να ξαπλώσει πάνω στη δροσερή χλόη  Να αποκοιμηθεί με το κελάηδημα των πουλιών Να χτενίσει τα μαλλιά της αγαπημένης του. Ένα αγόρι θέλει κόψει ένα τριαντάφυλλο και να το βάλει στο βάζο Να κεντήσει μια καρδιά και να την κάνει δώρο Να μαζέψει κοχύλια σε ένα ακρογυάλι  Να γράψει στην άμμο ένα σ΄αγαπώ Κι αυτή είναι η συμμετοχή μου για τη  Μίνι Σκυτάλη#1  της Μαίρης με φωτογραφία κλήρωσης τη Νο4 Ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχα μια ''Ελεύθερη πτώση'' για το δρώμενο των  Γνωμικών   Φοβάμαι τον κόσμο, θυμάμαι είχα πει στον ψυχολόγο. Φοβάμαι να αναμετρηθώ με τον κόσμο,να μπω σε μια παρέα και να συμμετέχω στις συζητήσεις, να βγω ένα ραντεβού, να πάω σε μια συνέντευξη. Φοβάμαι πως θα τους είμαι βάρος, πως θα σπαταλήσω το χρόνο τους. Είναι τόσο πολλοί ωραίοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι εκεί έξω. Άνθρωποι που ξέρουν να συμπεριφερθούν, να στηθούν, να περπατ